Caçant amb la mirada

Et proposem una gran aventura.

 

Caçar amb la mirada alguns dels exemplars més espectaculars i representatius de les nostres muntanyes. Ens desplaçarem en vehicle 4×4 per pistes de muntanya fins el punt de sortida del nostre trekking. De camí, pararem a llocs destacats per fer observacions d’ isards, cabirols i muflons.  A través de les òptiques, podrem veure ben de prop l’activitat matinal de les espècies esmentades, i amb un adaptador de digiscoping podreu acoblar-hi la vostra pròpia càmera fotogràfica per poder endur-vos-els a casa dins la memòria digital i les retines.

Després d’un petit refrigeri, seguirem a peu  l’ascens a la muntanya- de poca dificultat- amb un desnivell d’uns 400 metres. Un cop a dalt, tindrem força estona per buscar fauna, encara que de pujada ja és possible trobar perdius nivals, voltors, trencalossos, grups de muflons, xoriguers i tot un seguit de petites aus que habiten l’alta muntanya.

De tornada al jeep, seguirem observant la bellesa del paisatge i la fauna que hi habita.

Així, sense adonar-nos-en, es farà l’hora de dinar (o sopar) i arribarem a la borda escollida on ens espera un àpat  deliciós amb productes de muntanya i el savoir faire dels nostres xefs. Una experiència rodona.

 

Si vols més informació, clica aquí 🙂