Cap de setmana ioga

Hi ha qui pensa que l’any acaba el 31 de desembre, però no hi estic d’acord. L’any acaba, quan acaba el curs escolar, i no hi ha més bona prova d’això que el sentiment de cansament i fatiga mental que ens comença a sobrepassar quan arriba la primavera: el cos ens demana vacances!
Vacances de la feina, dels nens, del dia a dia. Fins i tot penso que estaria bé poder fer vacances d’un mateix.
Per això, des d’EPIC hem pensat en oferir-te la possibilitat de dedicar-te un cap de setmana especial. Per desconnectar. Millor dit, per reconnectar-te.
Apunta a l’agenda: Dissabte 8 i Diumenge 9 de juliol de 2017.
Entre altres activitats podràs practicar Ioga, una tècnica mil·lenària que ajuda a retrobar l’equilibri i la unió entre el cos, la ment i l’esperit.
El ioga et permet tenir la ment focalitzada en el que tu vulguis, i equilibrar el sistema nerviós i glandular. Et permet recuperar vitalitat sense estrès, un cos flexible i jove, una ment àgil i centrada.
Les tècniques de respiració i meditació que es practiquen en les sessions de ioga contribueixen a assolir la calma i la pau mental.
A més d’això, el cap de setmana inclou altres tècniques i propostes com la meditació, la respiració i el passeig conscient. Aquestes activitats, més les atencions personalitzades del nostre equip et permetran viure aquesta experiència com un punt i a part en la teva rutina.
I tot plegat en un marc de natura, amb aire pur i la fantàstica guia de la professora de ioga Mireia Canuda.
La Mireia és Diplomada en Magisteri d’Educació Física per la UAB i disposa del Postgrau d’Activitats Físiques Adaptades per L’INEF (UB), amb més de 20 anys d’experiència en l’educació infantil i formada Ioga, Meditació i Mindfulness.
Na Mireia és professora de Vinyasa Ioga 500h RYS.
Actualment ensenya ioga a adults en diversos centres de ioga i a infants en escoles i centres educatius i recreatius de Miami. A més és formadora per a Catalunya i Andorra de YOMU (Yoga Music).
Et motiva? Doncs aquest és el pla.
La trobada comença dissabte al matí amb una sessió de Vinyasa Yoga i una experiència mindfulness. Després de dinar, taller d’art conscient i de meditació i acabarem el dia amb un sopar sota el cel estrellat i uns sessió de reiki.
Diumenge al matí, encetarem el dia amb pràctica de la meditació i un passeig conscient a la natura, per acabar la trobada amb un viatge a través dels xacres.

Pots triar de venir tots dos dies i quedar-te a dormir en una cabana preciosa a Sedornet (Ordino), o bé, apuntar-te només dissabte.
Mira els preus i les condicions a la web i engresca’t aviat, és una experiència limitada a vuit persones.

IOGA