Els petits també tenen propostes adaptades a EPIC

Ja han acabat les classes. Llibres i deures desapareixen per donar la benvinguda a l’estiu.

Ja s’albiren les vacances i una mena de coïssor estranya ens fa estar més inquiets que mai. A nosaltres, i als petits de casa. Teniu plans per aquest estiu?

No sempre és fàcil fer vacances amb els nens. Però hi ha un parell de consideracions bàsiques i unes quantes propostes que faciliten l’èxit de l’aventura.

Per començar, s’ha de preveure quina activitat es vol fer i si en aquest pla hi tenen cabuda les seves preferències. Adaptar els horaris, no fer activitats que demanin de molta concentració en el temps, espais oberts i esperit aventurer són bones pautes per no morir en l’intent.

Nosaltres us volem fer avui una proposta. Per fer en família, o fins i tot amb altres famílies amb nens. D’aquesta manera, us garantiu una estona de lleure compartit i moltes possibilitats de diversió pels petits.

En funció de l’edat podeu organitzar activitats d’aventura, descoberta o travesses de muntanya.

Per exemple, si voleu que la vostra sortida tingui un punt educatiu- sense que es noti- us proposem que agafeu la família i us planteu a la Vall d’Incles des d’on us tenim preparada una excursió que recordareu durant molt de temps.

Ho tenim tot a punt per oferir-vos una emoció genuïna en un ambient ple de detalls dissenyat per optimitzar el vostre confort i benestar.

Poseu-vos en situació: Ens trobem a 1.800 metres d’alçada

Malgrat la seva bellesa natural, la Vall d’Incles sovint passa desapercebuda pels turistes que circulen entre Soldeu i el Tarter. D’origen glacial, com denota la seva forma en U, s’ha conservat força salvatge, i cada primavera els colors hi esclaten entre les molt diverses flors que s’hi troben i entre les quals regna la Grandalla, flor típica d’Andorra i dels paratges alpins.

Durant l’estiu, la Vall d’Incles es transforma en un paradís pels sentits per la seva riquesa en flora i fauna.

Configurada per prats, pastures i molleres, en destaca especialment la vegetació que es troba al fons de la vall, amb extensos prats de dalla on predominen les gramínies, amb flors tan espectaculars com la flor de cucut.

Les espècies de vegetació més signficatives són l’avet, el pi negre, la moixera i l’àrnica, entre d’altres. Pel que fa a la fauna és molt probable que veieu volar algun voltor comú, la petjada d’un porc fer, el cabirol, i amb una mica de sort, el mític gall de bosc.

També podreu gaudir del riu d’Incles que, en termes ecològics, és ric en espècies autòctones com la truita i la granota roja.

Entre altres propostes, la ubicació ens permet descobrir l’estany de Juclar, que es troba al nord-est d’Andorra, a la parròquia de Canillo, envoltat pel pic del Siscaró i el pic d’Escobes. Aquest estany fa 21,3 hectàrees, per això és el més gran d’Andorra. Altres pics destacats de la zona, són el Pic de la Serrera (2.905m.) o el Pic de Casamanya (2.735m.), un dels més emblemàtics d’Andorra.

Tot plegat, ho acompanyem amb una bona gastronomia típica de muntanya, deliciosa per a tots els paladars. I si voleu, podeu fer-hi nit en una borda típica de muntanya, amb tota l’aventura que suposa pels petits, i totes les comoditats que demanen els grans. Què? Us animeu?

Consulteu les nostres propostes i trobarem l’experiència que busqueu.