Si sempre has volgut grimpar per una paret rocosa, però no has gosat fer-ho mai, i/o no tens nocions d’alpinisme, et proposem que facis una via ferrada.
És una activitat que permet gaudir de la sensació de verticalitat sense haver de tenir els coneixements tècnics que implicaria qualsevol ascensió per una paret rocosa d’aquestes característiques.
L’itinerari de les vies ferrades, acostuma a trobar-se en parets rocoses que permeten observar una gran verticalitat, i de vegades, en algunes vies, trobem trams desplomats.
Malgrat la seva espectacularitat no has de patir, perquè són molt segures. Estan equipades amb material divers, com cable d’acer, les preses, els passamans, les cadenes, ponts tibetans, ponts nepalesos i tirolines per poder desenvolupar l’activitat amb garanties i amb les nostres indicacions ja veuràs que serà una gran experiència.
Amb el material fix de la via i l’equipament obligatori que nosaltres et facilitem, podràs realitzar l’activitat d’una manera segura, i arribar a zones remotes de difícil accés.
Normalment, per fer aquesta activitat, et proposem anar i tornar a peu fins el peu de la via ferrada. Tota l’experiència compta que t’ocuparà mig dia.
La durada justa per fer una bona caminada, gaudir de l’experiència de la via ferrada amb els amics o la parella i preparar els ànims per compartir un àpat tots plegats per celebrar que heu superat un nou repte personal.
Des d’EPIC et proposem conèixer les millors vies d’Andorra amb guies experts. Tu només has de triar quina vols que sigui la teva aventura, i fer-la realitat.http://www.epicandorra.com/wp-admin/post.php?post=651&action=edit&lang=ca