Experiències

EPIC ofereix un nou servei turístic adreçat als amants de la natura – de dins i de fora del país- que volen viure experiències a la muntanya: personalitzades, personalitzables i exclusives.

T’acostem a la natura del país, et descobrim nous racons i t’oferim l’oportunitat de viure experiències úniques en els nostres indrets base situats en llocs exclusius. Tot acompanyat d’una deliciosa gastronomia.

T’acompanyem per viure experiències fetes a la teva mida on l’entorn t’ajudarà a explorar i gaudir molt més de tot el que t’envolta.

Et descobrim la muntanya amb guies professionals, compartim la història dels camins de la mà de persones que coneixen tots els racons.

Oferim excursions a peu de mig dia amb guia, excursions a peu de dia amb pícnic EPIC, excursions a cavall, la possibilitat de fer un sobrevol d’Andorra amb una experiència gastronòmica inclosa, sortides de pesca i amb la possibilitat de fer una barbacoa després i així degustar les teves captures, vies ferrades i escalada.

Organitzem experiències mindfulness que t’ajudaran a desenvolupar les teves capacitats per aconseguir l’atenció plena, i molt més.

Volem que visquis i gaudeixis de la muntanya a la teva manera. Per això, a més d’oferir-te experiències ja dissenyades, t’escoltem.

Pensa en el teu somni a la muntanya i nosaltres el farem realitat. Estem oberts a gairebé qualsevol idea: des d’un sopar romàntic sota les estrelles, a una escapada amb les amigues o una nit de vivac sobre un llit de roses.

Les experiències estan creades a partir de les vivències de l’equip humà que integra EPIC i de la impulsora i creadora del producte.

Volem generar confiança gràcies al coneixement i la passió que ens caracteritza.

L’equip de persones que fem EPIC, així com els col·laboradors, som amants de la natura, majoritàriament practicants de l’esport a l’aire lliure i vinculats professionalment d’una manera o altra a les muntanyes del país.

Estimen les muntanyes, donem valor al que tenim i treballem pel bon manteniment de l’entorn.

Tenim com a objectiu que la teva estada a la natura es desenvolupi en un marc de confort i tranquil·litat…per fer-la simplement inoblidable.

Hivern

Estiu