IOGA

El concepte de Mindfulness, o atenció plena, és cada cop més present en el nostre dia a dia. L’estrès, les presses i el continu bombardeig d’ímputs de tota mena ens desconnecten del que som i ens fa passar de puntetes per la nostra vida.
La natura és una eina fantàstica per ajudar-nos a retrobar el nostre equilibri interior, sobretot quan es fa amb consciència i amb l’ajut de tot un seguit d’eines destinades exclusivament a fer-te retrobar la pau interior i restablir la teva connexió interna.
En aquest sentit, des d’EPIC hem dissenyat diverses propostes enfocades exclusivament a facilitar-te aquest retrobament.
En contacte amb la natura, des d’uns paratges meravellosos, nets i tranquils, amb una cuina dissenyada especialment per a nodrir-te per dins i per fora. Amb especial atenció a les necessitats nutricionals específiques- vegans, paleo, macrobiòtics, quilòmetre zero, intoleràncies alimentàries…) Amb activitats destinades a recuperar el pols de la teva respiració, a estirar els teus músculs i a deixar la ment en repòs.
Entre altres activitats podràs practicar Ioga, una tècnica mil·lenària ajuda a retrobar l’equilibri i la unió entre el cos, la ment i l’esperit.
El ioga et permet tenir la ment focalitzada en el que tu vulguis, i equilibrar el sistema nerviós i glandular. Et permet recuperar vitalitat sense estrès, un cos flexible i jove, una ment àgil i centrada.
Les tècniques de respiració i meditació que es practiquen en les sessions de ioga contribueixen a assolir la calma i la pau mental.
A més d’això, altres tècniques i propostes com la meditació, la respiració conscient i les atencions personalitzades del nostre equip et permetran viure aquesta experiència com un punt i a part en la teva rutina.
I tot plegat en un marc de natura, amb aire pur i una infusió com a punt final d’una estona dedicada exclusivament al teu benestar intern.

ADVERTIMENT: Aquesta mena d’activitats és com les patates fregides… no en pots tastar només una.

 

 

Activitat Programada per el 8 i 9 de juliol de 2017

 

Yoga Weekend

MIREIA CANUDAS

DISSABTE:
VINYASA FLOW – 11h00
EXPERIÈNCIA MINDFULNESS – 12h15
TALLER D’ART CONSCIENT – 16h30
TALLER MEDITACIÓ – 18h00
SOPAR A SOTA LES ESTRELLES – 20h30H
REIKI – 22h00

DIUMENGE:
MEDITACIÓ – 8h00
WALKING MEDITATION – 9h30
CLASSE “VIATGE A TRAVÉS DELS TEUS CHAKRES – 10h30

EXPERIÈNCIA COMPLETA Dissabte i Diumenge
(INCLOU: ACTIVITATS, ÀPATS I
ESTADA DE 1 NIT EN UNA CABANA A SEDORNET
)
220€ *
EXPERIÈNCIA 1 DIA Dissabte de 10:00 A 20:00H
(INCLOU: ACTIVITATS DE DISSABTE I DINAR)
75€ *

*Preu per persona

Arribada*
Sortida*
Activitats*
Nº Persones*
Nom*
Email*
Telèfon*
País*
Missatge


* Camps necessaris