Gastronomia

Productes de qualitat, genuïns, de quilòmetre zero. Tractats amb tota la cura i el “savoir faire” dels nostres restauradors. Aquesta és la proposta gastronòmica d’EPIC, per tal de convertir la teva experiència a la muntanya en una vivència única, sensorial i atractiva per a tots els sentits.T’oferim una acollida exclusiva i personalitzada en un entorn dissenyat expressament per a l’experiència que hagis triat.Combinem l’activitat amb el descans, l’esforç amb el plaer.

Una bona manera de fer-ho, és gaudint d’un àpat típic de muntanya en un paratge únic. Un menú elaborat amb matèries primeres de proximitat i de gran qualitat, presentades pels nostres xefs, autèntics professionals que comparteixen la nostra filosofia d’empresa i vocació de servei.

En els nostres menús hi trobareu la tradició de la cuina andorrana que malgrat el pas del temps ha sabut mantenir-se com un fil conductor entre diverses generacions.

Adaptem la gastronomia a l’entorn que ens trobem i oferim propostes ben diverses:  des d’un bon pa amb tomàquet amb pernil ibèric i un assortiment de formatges, a àpats més elaborats amb arrossos de muntanya, amanides de xicoies, carn a la llosa, escudella, trinxat, canelons, i tota mena de plats, sempre segons la temporada i sempre amb una sorpresa final ben dolça i suggerent a les postres.

Tot i que aquestes són les nostres propostes de partida, els menús es poden personalitzar i adaptar per donar una resposta saborosa a qualsevol al·lèrgia i/o intolerància alimentària o tipus de dieta (vegana, paleo, macrobiòtica…)

Sabem que una part important de l’ èxit de les nostres experiències passa pel plaer que genera un àpat elaborat amb cura, amb els millors ingredients i en bona companyia.

Disposem de 2 menús base que inclouen vins escollits i que preveuen la possibilitat de contractar a part el servei del cuiner. No dubtis en demanar informació i fer-nos arribar les teves propostes.

banner_gastronomia5