Heliesquí

Ha plogut molt des que es va estrenar la pel·lícula “007 al servei de sa Majestat”, però si l’espia del Martini- shaken, not stirred- s’hagués de tornar a enfrontar a Blofeld a l’estació suïssa de Mürren, tal i com ja va fer l’any 1968, segur que aquest cop entre les impactants escenes de la pel·lícula hi hauria una persecució i fugida amb heliesquí.

Nosaltres no anirem fins a Mürren, no ens cal. Perquè tenim tots els ingredients- Martini inclós, si convé- per fer-te sentir com un autèntic James Bond-.

La millor neu pols, uns desnivells d’infart i uns paisatges espectaculars. L’adrenalina, la poses tu.

Això sí, amb totes les garanties per esquiar. Ens ho mirem tot molt: l’estat de la neu, perquè estigui en les millors condicions, el risc d’allau, per evitar incidents i aportem- si no en disposes- del material de seguretat necessari per fer front a qualsevol eventualitat- ARVA, pala i sonda-.

Aquesta experiència té dos possibles punts de partida: la Borda Montaup o la Vall d’Incles des d’on hauràs pogut fer nit prèviament. Des d’allà, després d’un bon esmorzar,  t’enlairaràs en un dels nostres helicòpters que et portarà fins el cim de la muntanya.

Si pensaves que era d’això quan parlàvem de volar, t’equivoques. El vol comença amb les vistes impactants que podràs gaudir des de l’aire, per tot seguit, saltar i sentir un xut d’adrenalina i surfejant sobre el vent.

El salt, la sensació de ser el primer d’esquiar sobre neu pols, el desnivell, el paisatge i una sensació de llibertat total fa la resta.

Però l’aventura no acaba aquí. Ni tan sols després de coffee break que tenim previst per quan necessitis carregar piles abans de la següent baixada.

James Bond és conegut per ser un gran espia i un home d’acció, però també per ser un “bon vivant”, amant del luxe i la sensualitat.

És per això, que després de viure un dia carregat d’emocions fortes et proposem que et deixis portar per les nostres propostes que inclouen un ambient distès, en una borda única amb un àpat dissenyat especialment per aquesta ocasió. Els Martinis, si vols, també són cosa nostra. Sacsejats, no remenats, of course.