El nostre objectiu és que visquis la muntanya com mai fins ara ho havies fet.

Un país als teus peus:EPIC parteix de la riquesa natural d’Andorra i del seu llegat arquitectònic, i fa un pas més enllà en el concepte tradicional de turisme, oferint-te experiències úniques i adaptades a les teves necessitats.Busquem preservar al màxim l’entorn, amb propostes respectuoses amb el medi que al mateix temps t’ofereixen el màxim confort, per a una experiència rural autèntica però còmoda i plena de detalls.

Busquem i condicionem els espais idonis per a poder desenvolupar la teva experiència personal. Des d’un pícnic en qualsevol de les valls del país, així com nits en vivac sota un cel estrellat, o experiències en tendes, bordes i refugis d’alta muntanya.

La Vall del Madriu, qualificada per la UNESCO com a Patrimoni Natural de la Humanitat, és un dels nostres focus d’acció, però en tenim d’altres, plens de bellesa i encant repartits per tota la geografia andorrana: Tant a la vall del Nord, com a Ordino o Pal com a les Valls del Nord, Ordino i Pal… com la Vall d’Incles.

El nostre objectiu és combinar l’activitat de natura o esport que millor s’adapti al que vols fer, amb un bon descans i els àpats que acaben d’arrodonir una experiència sensorial a tots els nivells