A EPIC Andorra, sabem que sovint, la felicitat s’amaga en les experiències compartides: en els viatges i en els instants viscuts amb els amics i la gent que estimem.
Al llarg d’aquests anys, hem vist de prop indrets increïbles, pujat muntanyes majestuoses, lliscat amb esquís per pendents espectaculars, grimpat per parets, descobert rutes sorprenents amb la bicicleta, i tot plegat ben acompanyats d’amics i un bon plat a taula.
Coneixem pobles encantadors… llocs màgics. Persones meravelloses.
Sabem que tot són experiències i que és el seu conjunt el que ens permet assolir aquesta felicitat. Una felicitat que no és més que les ganes de somiar cada dia i de compartir les il·lusions, perquè els somnis, són un material que es transforma amb la voluntat, que es fa gran amb la implicació de tots els que integrem aquest equip, però que només desplega tot el seu potencial quan es comparteixen.

Així comença EPIC. Un projecte que et vol donar a conèixer la bellesa i riquesa d’Andorra des d’un nou vessant, a través de diverses experiències fetes per a tu.
EPIC és una experiència que té les muntanyes d’Andorra com a teló de fons. Coneixem tots els racons del país, i els volem compartir amb tu. Gaudint-los, des del respecte i la sostenibilitat.
Tenim tots els ingredients necessaris: coneixem l’entorn, i desenvolupem les més avantguardistes maneres de fer turisme, amb experiències úniques, exclusives i personalitzades.
I a tot plegat li sumem un ingredient secret: ens mou la passió.

Elisabeth Olivé Carreras