POLITICA DE PRODUCTE/SERVEI


EPIC ofereix un nou servei turístic adreçat als amants de la natura – de dins i fora del país- que vol viure experiències a la muntanya: personalitzades, personalitzables i exclusives.
Volem generar confiança gràcies al coneixement i la passió que ens caracteritza. Oferim una acollida personalitzada en un entorn exclusiu i dissenyat per a cada experiència.
Tenim com a objectiu que l’estada a la natura es desenvolupi en un marc de confort i tranquil·litat.
Organitzem les experiències en funció de les necessitats del client.
Les experiències estan dissenyades des de les vivències de l’equip humà que forma part d’EPIC i de la impulsora i creadora del producte.
Fer descobrir racons de muntanya amb guies professionals, conèixer la història dels camins i les bordes de la mà de persones que coneixen tots els racons.
Fer descobrir la muntanya amb guies professionals, conèixer la història dels camins de la mà de persones que coneixen tots els racons. Oferim una acollida personalitzada en un entorn exclusiu i dissenyat per a cada experiència.
Estar a la muntanya i compartir amb els teus un menjar típic amb els productes de la terra.
Cuidem els detalls i t’oferim una càlida acollida en llocs on es pot viure la natura amb tots els sentits (pics, rius, llacs, neu…).
L’equip de persones que formen EPIC, així com els col·laboradors i els propietaris dels allotjaments són amants de la natura, majoritàriament practicants de l’esport a l’aire lliure i vinculats professionalment d’una manera o altra a les muntanyes del país.
Estimen les muntanyes, donem valor al que tenim i treballem pel bon manteniment de l’entorn.
Cuidem els detalls i combinem l’activitat amb el descans, l’esforç amb la satisfacció .
Els restauradors han estat escollits amb els mateixos criteris, apassionats per la seva feina, amb una cultura familiar per la cuina i els fogons, potencien els productes locals i tenen una cartera de clients fidelitzats:

Restaurant Coma
Restaurant Celler d’En Toni (www.cellerdentoni.com)