Primavera

Tot i que els cims encara estan plens de neu, estem en temps de desgel. La primavera, per tòpic que soni, comença a obrir escletxes entre les tarteres i inaugura una nova temporada, també a EPIC.

Segurament la primavera és de les èpoques més desconegudes per a molts dels visitants habituals de les muntanyes andorranes. Els costums, ens fan bascular sovint entre el temps de neu, que arriba carregat de promeses blanques amb el mes de desembre, i cada cop més, el temps d’estiu, a partir del mes de juny i fins el setembre.

El cert és que les nostres muntanyes estan espectaculars en aquestes dates.

Però, si sou dels que passada Setmana Santa només penseu en platja, us he de confessar – encara que sigui ben fluixet- que us esteu deixant escapar un dels millors moments de l’any. I no només perquè tenim un munt d’experiències úniques- que també-.

No sé per vosaltres, però per mi, la primavera sempre ha estat una mena de segona oportunitat. Un moment on replantejar-me canvis, on pensar nous projectes. Un temps d’introspecció i en certa manera, de reconnexió amb el que sóc i el que vull a la vida.

És per això que és tant important tenir temps per nosaltres. I si és a la natura, millor que millor. Retrobar temps amb un mateix, amb els cicles vitals de la natura. Un espai interior que es pot buscar en solitari o en companyia, perquè no es tracta de fugir, sinó de reconnectar amb el que debò importa.

Imagina un cap de setmana dedicat a passejar per aquesta magnífica natura, fent una meditació activa, acompanyada de classes de ioga i un dinar o un sopar amb vistes al paradís. Despertar-te amb el cant dels ocells, amb l’aire net a la cara, amb plena consciència del que ets, del que fas.

O començar a posar-te en forma i sentir l’aire fresc i el sol sobre la pell, en una travessa de BTT que estem preparant i que segur que et posa les piles.

L’astènia primaveral no es cura amb vitamines. Es cura amb vida, amb muntanya, amb experiències. Reconnecta amb EPIC. T’estàs esperant!