Revetlla sensorial

Aquesta és una nit en la que us convidem a comptar els estels, a destriar desitjos i somnis entre les flames de la llar de foc. A gaudir d’un sopar sensorial i d’un parèntesi en el temps.

La nit de Sant Joan és la nit més curta de l’any.

L’efemèride coincideix amb el solstici d’estiu, que la humanitat commemora des de l’origen dels temps. Una nit on es barregen llegendes, històries i mites de tota mena.

Per a molts de nosaltres, la revetlla de Sant Joan ha acabat sent una nit de petards, música i festa per compartir amb els amics. Però des d’EPIC us volem proposar que aquest any, per variar, us deixeu sorprendre amb una revetlla màgica i connectada amb tot allò d’ancestral que ens uneix amb els ritus vinculats a la natura.

Us proposem que vingueu a passar una revetlla diferent. Una revetlla en la qual no hi haurà petards, ni més soroll que el de les vostres veus.

Us proposem que gaudiu d’un entorn únic, a la Borda Jaume, a Sedornet. Sense contaminació de cap mena. Ni lumínica, ni acústica, ni evidentment ambiental! Estarem a prop de 2.000 metres d’alçada!

Aquesta és una nit en la que us convidem a sentir l’aire fresc a la cara, a comptar els estels, a destriar desitjos i somnis entre les flames de la llar de foc. A gaudir d’un sopar sensorial i d’un parèntesi en el temps.

En parella, o amb amics. L’aventura és vostra, i la nit, tot i que curta, també.

Per cert, aquesta és una proposta gos friendly, perquè si algú s’ho passa malament aquests dies són els gossos, i especialment per a ells tenim una activitat fantàstica per l’endemà.

Després d’una nit màgica, us proposem fer un recorregut per la muntanya i descobrir la natura en el seu punt més esclatant. Podreu buscar herba de Sant Joan, que diuen que s’ha de collir aquesta nit, o simplement deixar-vos portar per la meravella de la flora i la fauna de les valls d’Andorra. Si veniu amb el vostre gos, segur que s’ho passarà d’allò més bé empaitant esquirols i alguna marmota.

De vegades oblidem com de connectats estem a la terra i als seus cicles. Per això és tant important que , de tant en tant, ens donem l’oportunitat de reconnectar-nos amb l’essencial. Amb els elements de la natura…i si pot ser amb totes les comoditats i detalls prèmium, millor que millor, no?

Atreveix-te a viure una experiència diferent. Una nit màgica enmig de la natura. A Andorra, com mai l’havies vist.